ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΕθελοντικό καθαρισμό στην πλαζ του Αντιρρίου από τους μαθητές του Γυμνασίου

Εθελοντικό καθαρισμό στην πλαζ του Αντιρρίου από τους μαθητές του Γυμνασίου

Εθελοντικό καθαρισμό στην πλαζ του Αντιρρίου από τους μαθητές του Γυμνασίου

Οι μαθητές του Γυμνασίου Αντιρρίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα πραγματοποιώντας εθελοντικό καθαρισμό στην πλαζ του Αντιρρίου πραγματοποίησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Αντιρρίου με την υποστήριξη του Διευθυντή και των καθηγητών τους, του Δήμου Ναυπακτίας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, την Κοινότητα Αντιρρίου καθώς και την ευγενική υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης).

Έχοντας στη διάθεσή τους κατάλληλο εξοπλισμό, οι μαθητές απομάκρυναν απορρίμματα από την παραλία και διαχώρισαν μάλιστα τα ανακυκλώσιμα υλικά, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην εθελοντική περιβαλλοντική δράση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, ο Αντιδήμαρχος κ.Ντίνος Τσουκαλάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αντιρρίου κ.Μπάμπης Καραδήμας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Αντιρρίου κ.Γιώργος Παπαδόπουλος και το μέλος κ.Ρούλα Αγγελοπούλου, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ.Γιάννης Φρέρης.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις του σχολείου αναμένεται να συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα.

Αγρίνιο: Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων στο “Ελληνίς”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr