ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΕθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στη Νέα Ιωνία

Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στη Νέα Ιωνία

Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στη Νέα Ιωνία

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών σε συνεργασία με την Ομάδα Νεολαίας της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο συνεδριακό της κέντρο επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 4 την Τρίτη 26 Ιουλίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

“Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας σεβαστός αριθμός  φιαλών αίματος, οι οποίες στο μέλλον πιθανόν να αποδειχτούν σωτήριες για κάποιο συντοπίτη μας ή ακόμα και συγγενή μας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάστηκε κάποιος συνάνθρωπός μας αίμα και πολλοί έτρεξαν την ύστατη στιγμή να δώσουν 10 λεπτά απόλ το χρόνο τους. Αυτό δεν θα συμβεί στο μέλλον αν στην τράπεζα αίματος του συλλόγου μας υπάρχουν διαθέσιμες φιάλες αίμα. Και αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την Εθελοντική Αιμοδοσία. Με την παρουσία σας, θα δώσετε ελπίδα ζωής σε κάποιον που θα προστρέξει στο Σύλλογο για βοήθεια”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.

Αγρίνιο – “Μιλώ σε σένα, Πατρίδα”: Συνεχίζεται στην ταράτσα του τσιμεντένιου κτηρίου Παπαστράτου οι παραστάσεις (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ