ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΜε συμμετοχή η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου (εικόνες & βίντεο)

Με συμμετοχή η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου (εικόνες & βίντεο)

Με συμμετοχή η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου (εικόνες & βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο με αφορμή την Εορτή του Αγίου Αρτεμίου, Μεγαλομάρτυρος, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, και Γερασίμου Κεφαλληνίας στις 20 Οκτωβρίου.

Το κάλεσμα στάλθηκε προ ημερών από τους συνδιοργανωτές (Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου (Τμήμα Αιμοδοσίας), Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Ελληνική Αστυνομία Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου).

Έως και αυτή την ώρα η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική, όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου κα. Δήμητρα Αβράμπου.

Να σημειωθεί πως για να δώσει κανείς αίμα θα πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών, να έχει πάρει ένα ελαφρύ πρωινό και να έχει κοιμηθεί τουλάχιστον έξι ώρες.

Επίσης, θα πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα και Α.Μ.Κ.Α.

Η συγκεκριμένη δράση θα βρίσκεται σε εξέλιξη έως τις 14:00 μ.μ.

Ακολουθεί η δήλωση της κας. Δήμητρας Αβράμπου και του Πρ. της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Δημοσθένη Ταμπακέλη:

Αγρίνιο: Κινητοποίηση για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στην Παραβόλα (εικόνες & βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ