ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕθελοντές ζητά το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου

Εθελοντές ζητά το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου

Εθελοντές ζητά το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου

Στο πλαίσιο επικαιροποίησης Τοπικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου καλεί εθελοντές για την αντιμετώπιση περιστατικού ρύπανσης.

Αναλυτικά:

1. Η προστασία και η διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος από την αδιαφορία, την ασυνείδητη εκμετάλλευση, καθώς και από την ρύπανση που προκαλούν οι ανθρώπινες δραστηριότητες αποτελεί όχι μόνον επιθυμία αλλά και υποχρέωση του καθενός μας ξεχωριστά. Ως εκ τούτου λοιπόν στο πλαίσιο επικαιροποίησης Τοπικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης για την Αντιμετώπιση Περιστατικών Ρύπανσης (L.C.P) και με απώτερο σκοπό την ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών με μεγαλύτερο αριθμό ατόμων και την εκπαίδευση τους σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, επικαλούμενοι την ευαισθησία σας σε θέματα περιβάλλοντος ευελπιστώντας ότι θα συμμετέχετε ενεργά σε μια κοινή προσπάθεια για τη διατήρηση καθαρών θαλασσών και ακτών.

2. Με το παρόν έγγραφο, επισυνάπτεται το ΄΄ΔΕΛΤΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗ΄΄ προκειμένου συμπληρωθεί και κατατεθεί από όποιον επιθυμεί είτε ιδιοχείρως στη Γραμματεία της Υπηρεσίας μας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση mesologi @ hcg . gr το αργότερο έως την 19-06-2020.

3. Με την υποβολή του ΄΄ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ΄΄ θα υπάρξει σχετική καταχώρηση στη λίστα εθελοντών της Υπηρεσίας μας, ενώ θα ακολουθήσουν ενημερώσεις από πλευράς μας σχετικά με το ρόλο που θα διαδραματίσουν οι εθελοντές, στην αντιμετώπιση περιστατικών θαλάσσιας και παράκτιας ρύπανσης.

Η ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ α.α

Λ.Σ. Κυριακή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr