ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕτεοκλής Παύλου για Νίκο Συρίγο: “Να είναι καλά που μας αφήνει να κάνουμε πεσίματα, το είχα ένα άγχος”

Ετεοκλής Παύλου για Νίκο Συρίγο: “Να είναι καλά που μας αφήνει να κάνουμε πεσίματα, το είχα ένα άγχος”

Ετεοκλής Παύλου για Νίκο Συρίγο: “Να είναι καλά που μας αφήνει να κάνουμε πεσίματα, το είχα ένα άγχος”

Αντέδρασαν στο Breakfast@star με τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή Δύο στις 10 και όσα είπε για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Νταλάρα και τις τηλεοπτικές εκπομπές. «Θα ξεκινήσω από τον Νίκο Συρίγο. Να είναι καλά που μας αφήνει να κάνουμε πεσίματα, το είχα ένα άγχος» είπε με ειρωνική διάθεση ο Ετεοκλής Παύλου.

«Επειδή είδα την Σίσσυ το Σαβ/κο και άκουσα τον Νίκο Συρίγο που έδινε πάσα στο θέμα που υπάρχει με την Άντζελα και την κόρη της, μετά από όλο αυτό που έχει γίνει καταλαβαίνω ότι δεν νιώθει καλά με το gossip και μάλιστα με ένα τέτοιο βαρύ θέμα, όπως με την Άντζελα και την Όλγα. Έδινε την πάσα και τον κοιτούσα στα μάτια και στο στόμα και ένιωθα πως δυσκολεύεται. Το κάνει τόσο πολύ με το ζόρι αυτό το πράγμα. Είμαι σίγουρη ότι απολαμβάνει τις συνεντεύξεις όπως με τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά ένιωσα κι εγώ άσχημα για αυτόν. Τον ενοχλεί ό,τι έχει να κάνει με σχόλιο» συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

«Γιατί; Και έρευνα και συνέντευξη είχε. Ποιο είναι το πρόβλημα; Έλεγε στην αρχή έρευνα και συνεντεύξεις και είπε α εδώ θέλω να πάω και τελικά είδε πεσίματα και είπε πως μου ξέφυγε» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Τι εννοεί ότι ο Γιώργος Νταλάρας μας ξεβόλεψε τηλεοπτικά; Εγώ βλέπω ότι οι εκπομπές κάνουν την ίδια εκπομπή και μετά τις δηλώσεις και εμείς και η Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν έχει ξεβολέψει κανένα» σχολίασε η Λιλή Πυράκη.

«Επειδή ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε τροφή για σκέψη, το δίλημμα ήταν το εξής σύμφωνα με τη δική του εξήγηση: ότι είτε δεν θέλουν να σκέφτονται ή δεν ξέρουν να σκέφτονται. Το ενδεχόμενο να είναι κάτι λάθος δεν υπάρχει. Είναι αυτά τα δύο» απάντησε ο παρουσιαστής του πρωινού μαγκαζίνο του Star με την Ελένη Χατζίδου να συμπληρώνει: «Εγώ μόνο νέες κόντρες και χτυπήματα άρχισα να βλέπω μετά από αυτό.»

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ