ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕστίαση – Αγρίνιο: Συστάσεις τέλος, έρχονται έλεγχοι και πρόστιμα

Εστίαση – Αγρίνιο: Συστάσεις τέλος, έρχονται έλεγχοι και πρόστιμα

Εστίαση – Αγρίνιο: Συστάσεις τέλος, έρχονται έλεγχοι και πρόστιμα

Μετά την εβδομάδα προσαρμογής… οι αστυνομικές αρχές αναλαμβάνουν δράση – Ποιος ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ.

Σοβαρό προβληματισμό έχει προκαλέσει στη μεγάλη μερίδα των επαγγελματιών εστίασης του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής που λειτουργούν νομίμως, η λειτουργία επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας χθες, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο Αστυνόμος Β’, εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Ιγνάτιος Τριανταφύλλου, «από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, οι έλεγχοι από την Αστυνομία θα είναι αυστηρότεροι και μάλιστα, δεν θα μένουν στις συστάσεις, αλλά θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα, όπου διαπιστώνονται παραβάσεις (αποστάσεις ασφαλείας, τραπέζια, χρήση μάσκας κλπ)».

Ο Αστυνόμος Β’, εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Ιγνάτιος Τριανταφύλλου

Ο σχεδιασμός των αστυνομικών αρχών, φέρεται να κρίνεται αναγκαίος, καθώς έχει διαπιστωθεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της άρσης των μέτρων στην εστίαση, ότι αρκετοί επαγγελματίες δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του καταναλωτικού κοινού με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στη μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών που εφαρμόζουν τα μέτρα.

Οι αστυνομικές αρχές την περασμένη, πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των καταστημάτων στην εστίαση μετά την άρση του υποχρεωτικού λουκέτου, περιορίστηκαν σε συστάσεις και προφορικές επιπλήξεις. Πλέον όμως θα «πέφτουν» και πρόστιμα στους παραβάτες, τα οποία μάλιστα θα είναι τσουχτερά!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr