ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕΣΠΕΑΙΤ σε Παπαναστάση: «Να έχετε προτεραιότητα την προάσπιση συμφερόντων των στρατιωτικών»

ΕΣΠΕΑΙΤ σε Παπαναστάση: «Να έχετε προτεραιότητα την προάσπιση συμφερόντων των στρατιωτικών»

ΕΣΠΕΑΙΤ σε Παπαναστάση: «Να έχετε προτεραιότητα την προάσπιση συμφερόντων των στρατιωτικών»

Μετά την επιστολή που απέστειλε η ΠΟΜΕΝΣ στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην οποία διαμαρτύρεται έντονα για επιθέσεις που δέχεται η Ομοσπονδία, άδικα και απρόκλητα όπως υποστηρίζει, μετά τη συνέντευξη του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η ΕΣΠΕΑΙΤ.

Αναλυτικά:

Η​ Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (ΕΣΠΕΑΙΤ) δια της παρούσας δηλώνει στήριξή στην ΠΟΜΕΝΣ για την ανακοίνωση που δημοσίευσε και αφορά την συνέντευξη του Βουλευτή ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαναστάση Νικολάου.

Ενημερώνουμε τον κ. Βουλευτή ότι η ΕΣΠΕΑΙΤ είναι η μόνη εκπρόσωπος των εν’ ενέργεια στρατιωτικών που υπηρετούν στην Αιτωλοακαρνανία, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ΠΟΜΕΝΣ μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και προτρέπει τον ίδιο, αλλά και όλους τους Βουλευτές της περιοχής, να έχουν ως αποκλειστική προτεραιότητα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας.

Τέλος δηλώνουμε προς όλους ότι το ΔΣ της Ένωσης είναι ανοιχτό στον διάλογο με κάθε πολιτικό πρόσωπο και θεσμικό φορέα που ενδιαφέρεται για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

Ο Πρόεδρος
Λεμονιάς Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας
Παπασταύρος Κων/νος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr