ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕσωκομματικό «χορό» άνοιξε η «σπίθα» του Βαρεμένου

Εσωκομματικό «χορό» άνοιξε η «σπίθα» του Βαρεμένου

Εσωκομματικό «χορό» άνοιξε η «σπίθα» του Βαρεμένου

Εσωκομματικό «χορό» άνοιξε η «σπίθα» του Βαρεμένου

Οι εσωκομματικοί «λογαριασμοί» στο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έκλεισαν στο συνέδριο. Την μεθεπόμενη Κυριακή 15 Μαΐου δίνεται η μάχη για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με την προεδρική τάση να περιμένει, αν όχι να διευρύνει, τουλάχιστον να διατηρήσει την αναλογία 75 – 25  έναντι της «Ομπρέλας» στη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Σε τοπικό επίπεδο στην Αιτωλοακαρνανία το εσωκομματικό μέτωπο αναζωπυρώθηκε από τις συζητήσεις. που προκάλεσε η απόφαση του Γιώργου Βαρεμένου να μην είναι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή και κυρίως ο τρόπος που δικαιολόγησε αυτή του την απόφαση, λέγοντας ότι «αν τις θέσεις τις καταλάμβαναν οι βουλευτές και οι στενοί τους συνεργάτες, τότε αυτό δεν θα σήμαινε ενδυνάμωση των μελών, αλλά περιθωριοποίηση και περιφρόνηση τους».

Τώρα, που δημοσιεύθηκε η λίστα των υποψηφίων για την Κεντρική Επιτροπή πολλοί την αντιπαραβάλουν με αυτή τη δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου.

Μοιραία λοιπόν τα εσωκομματικά σου – μου – του δίνουν και παίρνουν και φουντώνουν μάλιστα ενόψει της επικείμενης έλευσης του Αλέξη Τσίπρα στην Αιτωλοακαρνανία την επόμενη εβδομάδα, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν τη διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Αρκούσε λοιπόν μια «σπίθα» από το Γ. Βαρεμένο για να αρχίσει ο «χορός»… Και ο «χορός» δεν αφορά μόνο τη νέα Κεντρική Επιτροπή, αλλά σε δεύτερη φάση και τα τοπικά κομματικά όργανα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Πλεύρης και το ενδονοσοκομειακό μικρόβιο στο Αγρίνιο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr