ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΕρώτηση Βελόπουλου για τον δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο

Ερώτηση Βελόπουλου για τον δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο

Ερώτηση Βελόπουλου για τον δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο

«Σε πλήρη εγκατάλειψη ο δρόμος που συνδέει τη Ναύπακτο με το Θέρμο», επισημαίνει σε ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” και βουλευτής Λάρισας, Κυριάκος Βελόπουλος.

Η ερώτηση:

“Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Απελπιστική είναι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ως άνω δρόμος, όπως μας πληροφορούν κάτοικοι της περιοχής, καθώς, οι φθορές είναι εμφανείς σε πολλά σημεία του. Το κύριο πρόβλημα είναι η ύπαρξη μεγάλου αριθμού από λακκούβες, που καθιστούν τη διαδρομή επικίνδυνη για την ασφάλεια αυτοκινήτων και οδηγών. Ο δρόμος αυτός περνά μέσα από σημαντικό αριθμό οικισμών και αποτελεί την βασική οδό μετακίνησης για την παραλίμνια περιοχή της Παμφίας, η οποία εκτείνεται στα ανατολικά της λίμνης Τριχωνίδας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε, ώστε να ελεγχθεί και να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν το τμήμα του δρόμου που συνδέει τη Ναύπακτο με το Θέρμο, καθώς, αποτελεί ζωτικής σημασίας συγκοινωνιακή αρτηρία της περιοχής;

2. Προτίθεσθε να μεριμνήσετε για τη διάνοιξη νέας επαρχιακής οδού, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ήδη υπάρχουσα και να αναδειχθεί αποτελεσματικότερα και σε μεγαλύτερο βαθμό η ως άνω περιοχή, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για τη συνολική ανάπτυξη της;”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr