ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου καταδικάζουν το χθεσινό περιστατικό στα επείγοντα

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου καταδικάζουν το χθεσινό περιστατικό στα επείγοντα

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου καταδικάζουν το χθεσινό περιστατικό στα επείγοντα

Το ΔΣ εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου καταδικάζει τη χθεσινό βραδινή επίθεση στο τμημα των Επειγόντων περιστατικων (Τ.Ε.Π.) από πολίτη που προσήλθε για να του δοθούν οι πρώτες βοηθειες και κατεληξε να  προκαλεσει φθορές στο Τμήμα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια ασθενών, συνόδων και εργαζομένων.

Το απαράδεκτο περιστατικό προστίθεται σε αντίστοιχο περιστατικό επίθεσης και τραυματισμού φύλακα του νοσοκομείου μας στο παρελθόν από πολίτη στα πλαίσια της εργασίας του πρώτου.

Τα περιστατικά αυτά επιβεβαιώνουν την ανάγκη για εξασφάλιση πλήρους νομικής κάλυψης και στήριξης στους υγειονομικούς, που δέχονται επίθεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Επιπλέον, επιβεβαιώνουν την ανάγκη να ενισχυθεί η φύλαξη του νοσοκομείου, με πρόσληψη μόνιμων εργαζομένων καθώς και να ανακληθεί η ανάθεση της φύλαξης σε ιδιωτική εταιρεία και οι εργολαβικοί και συμβασιούχοι φύλακες να προσληφθούν από το νοσοκομείο με μόνιμη σχέση εργασίας και πλήρη δικαιώματα.

Αγρίνιο: Σε κατάσταση αμόκ ασθενής «πρωταγωνιστής» σε βίαιο περιστατικό στα Επείγοντα του Νοσοκομείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ