ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΕργαζόμενοι Δήμου Μεσολογγίου: “Η δημοτική αρχή εκχώρησε την λειτουργία της ανακύκλωσης του Δήμου σε ιδιώτη και μάλιστα εν κρυπτώ”

Εργαζόμενοι Δήμου Μεσολογγίου: “Η δημοτική αρχή εκχώρησε την λειτουργία της ανακύκλωσης του Δήμου σε ιδιώτη και μάλιστα εν κρυπτώ”

Εργαζόμενοι Δήμου Μεσολογγίου: “Η δημοτική αρχή εκχώρησε την λειτουργία της ανακύκλωσης του Δήμου σε ιδιώτη και μάλιστα εν κρυπτώ”

Το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την πρακτική, όπως ισχυρίζεται, της απαξίωσης των δημόσιων υπηρεσιών και την εκχώρηση δημόσιων λειτουργιών σε ιδιώτες. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:  

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, συνεχίζοντας την πρακτική της απαξίωσης των δημόσιων υπηρεσιών και την εκχώρηση δημόσιων λειτουργιών σε ιδιώτες (Εσωτερικός έλεγχος, ηλεκτροφωτισμός, μισθοδοσία Πνευματικού), πριν λίγες μέρες εκχώρησε και την λειτουργία της ανακύκλωσης του Δήμου, σε ιδιώτη και μάλιστα εν κρυπτώ

Με τις ενέργειες της αυτές επιβαρύνει το Δήμο υπέρμετρα και χωρίς λογική προς άγρα εξυπηρετήσεων και όχι μόνο. Την ίδια στιγμή που εκχωρεί δημοτικές λειτουργίες προσλαμβάνει 50 άτομα από το πρόγραμμα 55-67 που προστίθενται στις τόσες κι επανειλημμένες, έκτακτες προσλήψεις, που υπάρχουν στο Δήμου. Πως λοιπόν εκχωρούνται με την αιτιολογία έλλειψης προσωπικού, όταν ήδη οι Δημότες πληρώνουν πολλαπλώς το «μάρμαρο»;

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι τετελεσμένες καταστάσεις δεν θα δεχτούμε. Όπως πολεμήσαμε και για τις προηγούμενες παράνομες και παράλογες ενέργειες της δημοτικής αρχής, έτσι θα  πολεμήσουμε και τώρα. Όλη η κοινωνία πρέπει να καταδικάσει τέτοιου είδους πρακτικές καθώς βλάπτει τελικώς την ίδια . Η σιωπή στις περιπτώσεις αυτές δεν είναι χρυσός … το αντίθετο!

East – Med: H όδευση από την Αιτωλοακαρνανία – Το ζιγκ ζαγκ από τις περιοχές Natura

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ