ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕργατοϋπαλληλικό κέντρο Αγρινίου: “Σύμβαση αορίστου χρόνου για τις καθαρίστριες στις σχολές και τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.”

Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αγρινίου: “Σύμβαση αορίστου χρόνου για τις καθαρίστριες στις σχολές και τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.”

Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αγρινίου: “Σύμβαση αορίστου χρόνου για τις καθαρίστριες στις σχολές και τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.”

Το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αγρινίου ζητάει από τη Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Δ άμεσα να προχωρήσει στην αλλαγή της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) για τις εργαζόμενες στην καθαριότητα στις σχολές και τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. από σύμβαση ορισμένου χρόνου σε σύμβαση  αορίστου χρόνου γιατί εκτελούν πάγιες και διαρκείς  ανάγκες.

Οι εργαζόμενες  μέχρι σήμερα εργάζονται με  μειωμένο ωράριο (τετράωρο).

Η Διοίκηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα  στην αλλαγή της σχέσης  εργασίας  και όλες  οι εργαζόμενες  να απασχολούνται με πλήρες ωράριο, πλήρη  ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και να αμείβονται με Σ.Σ.Ε. που να καλύπτουν  τις  ανάγκες τους.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των κτιρίων του Ο.Α.Ε.Δ. έχουν συμβάλει τα μέγιστα   στο να διατηρούνται οι χώροι καθαροί και μέσα στην πανδημία.  Με τη λήξη των συμβάσεων ( 02/07/2021)  φημολογείται  ότι η καθαριότητα των κτιρίων θα δοθεί σε εργολάβους. Είμαστε  αντίθετοι  στη  υλοποίηση  αυτών των μεθοδεύσεων  και διεκδικούμε να  παραμείνουν οι συναδέλφισσες στις θέσεις του.

Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση των αιτημάτων των καθαριστριών των κτιρίων (υπηρεσιών και ΕΠΑΣ)  του Ο.Α.Ε.Δ.

Πάτρα: 15χρονη με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ- Εισήχθη με πονοκέφαλο και βρέθηκε θετική

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr