ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΕργατικό Κέντρο Αγρινίου: “Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων”

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: “Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων”

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: “Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων”

Στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ συμπαρίσταται με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου τονίζοντας την ανάγκη να μη περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για απαξίωση της επιχείρησης.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Η κυβέρνηση, μέσω των υπουργών της Σταϊκούρα , Σκρέκα και Χατζηδάκη, μετέφερε την ξεκάθαρη πρόθεσή της να απολύσει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ μέσα στον Φλεβάρη, καλώντας τους ταυτόχρονα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στον οικισμό.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ καλούν σε ξεσηκωμό και συνέχιση του αγώνα τους για :

Υπεράσπιση και διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της επιχείρησης , των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους. Για να μην παραδοθεί η ΛΑΡΚΟ στα αρπαχτικά , τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Για να μη περάσουν τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης που θέλει να ξεπουλήσει τον ορυκτό πλούτο της χώρας διασφαλίζοντας ταυτόχρονα φτηνούς και ευέλικτους εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα.

Το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας έχει οδηγήσει σε πανάκριβα τιμολόγια ρεύματος και στην υπερχρέωση των λαϊκών νοικοκυριών.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που με τον αγώνα τους κράτησαν ανοιχτή τη ΛΑΡΚΟ κόντρα στην απαξίωση της επιχείρησης από την κυβέρνηση.

Το έγκλημα δε θα περάσει.

Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων.

Πάνος Νάτσης: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη με τρεμάμενη φωνή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ