ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕργατικό Κέντρο Αγρινίου Συνέλευση Οικοδόμων και συναφών κλάδων

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου Συνέλευση Οικοδόμων και συναφών κλάδων

Για την ανασύνταξη του ταξικού κινήματος

Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι Οικοδόμοι και οι εργαζόμενοι στους συναφείς κλάδους. Βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν στη συνέλευση ήταν οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ταξικού κινήματος, η ανασύνταξη στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και η κατάσταση στον κλάδο και η θέση των εργαζομένων απέναντι σε αυτή.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, Μιχάλης Κατσιγιάννης, άνοιξε την Γενική Συνέλευση με μια σύντομη ομιλία κατά την οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για ανασύνταξη του εργατικού κινήματος ούτως ώστε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον χώρο της δουλειάς.
Ο κ. Κατσιγιάννης έκανε αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας, με την ανεργία και την οικονομική κρίση που μαστίζει τον λαό και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα όπως αυτό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των εξοπλιστικών που ανακαλύπτονται το ένα μετά το άλλο. Παράλληλα, και σε διεθνές επίπεδο, γεγονότα όπως η πρόσφατη επέμβαση στην Ουκρανία, αποκαλύπτουν κατά τον κ. Κατσιγιάννη το πραγματικό πρόσωπο του Καπιταλισμού.
Σε συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα 24 Μάρτη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, αποφάσισε να συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία στις 9 Απρίλη.

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr