ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”: Το “ευχαριστώ” στο Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”: Το “ευχαριστώ” στο Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”: Το “ευχαριστώ” στο Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Ένα ζεστό “ευχαριστώ” στο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου λένε με το δικό τους τρόπο  οι άνθρωποι του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα”.

“Είναι σημαντικό να υπάρχουν φωτισμένοι ιεράρχες, που στέκονται κοντά στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στο πάσχοντα και αδύναμο” επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Εργαστηρίου  με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Ιερόθεου.

Η ανακοίνωση

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Ιερόθεο, για την επίσκεψή του στην Β΄ Εκπαιδευτική μας Μονάδα και στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης -ΣΥΔ στο Αγρίνιο, την Τρίτη 17 Μαΐου 2022.

Η επίσκεψη του μας έδωσε ιδιαίτερη τιμή, χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι σημαντικό να υπάρχουν φωτισμένοι ιεράρχες, που στέκονται κοντά στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στον πάσχοντα και αδύναμο.

 

Πρέβεζα: Δράση εθελοντικού καθαρισμού ακτής το Σάββατο με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ