ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΤο Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” ευχαριστεί το δήμαρχο Αγρινίου για την υποδοχή των αθλητών του

Το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” ευχαριστεί το δήμαρχο Αγρινίου για την υποδοχή των αθλητών του

Το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” ευχαριστεί το δήμαρχο Αγρινίου για την υποδοχή των αθλητών του

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», για νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες , Νομού Αιτωλoακαρνανίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  θερμότατα το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου για την υποδοχή και βράβευση που επεφύλαξε στους αθλητές του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», οι οποίοι αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στους αγώνες των Special Olympics στο Λουτράκι ( 3-8 Οκτωβρίου 2022).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εργαστηρίου: “Ευχαριστούμε τον ίδιο και τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για την όμορφη και σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αγρίνιο.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν μαζί με άλλους 900 νέους με νοητική υστέρηση από όλη την Ελλάδα, αγωνίστηκαν, διακρίθηκαν και μας δίδαξαν.

Ευχόμαστε στο Δήμαρχο Αγρινίου υγεία, δύναμη επιτυχία στο δύσκολο έργο του και πάντα να μας εκπλήσσει ευχάριστα με την ευαισθησία του στα παιδιά μας και το προσωπικό του ενδιαφέρον στο έργο μας”.

Αγρίνιο: Συνεδριάζει στις 25 Οκτωβρίου το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας για τις πλημμύρες

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ