ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”: Ήρθαν σε επαφή με τη φύση και ψυχαγωγήθηκαν οι εκπαιδευόμενοι

Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”: Ήρθαν σε επαφή με τη φύση και ψυχαγωγήθηκαν οι εκπαιδευόμενοι

Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”: Ήρθαν σε επαφή με τη φύση και ψυχαγωγήθηκαν οι εκπαιδευόμενοι

Με ημερήσια εκδρομή στη λίμνη Τριχωνίδα συνεχίστηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” που λειτουργεί σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου

Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, για μία ακόμη χρονιά, το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλoακαρνανίας (Μεσολόγγι – Αγρίνιο), πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια ημερήσια εκδρομή των 170 εκπαιδευομένων νέων του, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, στην πανέμορφη και γραφική Δογρή Τριχωνίδας.

Οι εκπαιδευόμενοι νέοι μας ήρθαν σε επαφή με τη φύση, ενθουσιάστηκαν, εμψυχώθηκαν και ψυχαγωγήθηκαν με τη λαογραφική ομάδα των νέων μας που χόρεψε δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια.

Οι εκδρομές μας, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων και δράσεων, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, την κοινωνική αποδοχή και ένταξη των συνανθρώπων μας με την πληγωμένη νοημοσύνη, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους για ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία.

Δήμος Αμφιλοχίας: Εξυπηρέτηση δημοτών και μέσω του gov.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ