ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΤο Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” αποχαιρετά την Αριστούλα Καραγεώργου: “Διακρινόταν για την ευαισθησία της για τον αδύναμο συνάνθρωπο”

Το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” αποχαιρετά την Αριστούλα Καραγεώργου: “Διακρινόταν για την ευαισθησία της για τον αδύναμο συνάνθρωπο”

Το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” αποχαιρετά την Αριστούλα Καραγεώργου:  “Διακρινόταν για την ευαισθησία της για τον αδύναμο συνάνθρωπο”

Την Αριστούλα Καραγεώργου, τη γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό των αδυνάμων της Αιτωλοακαρνανίας επί μακρόν, αποχαιρετά το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα”.

Τι αναφέρει η συλλυπητήρια  ανακοίνωση:

“Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλoακαρνανίας  (Μεσολόγγι- Αγρίνιο), στην είδηση του θανάτου της πολυαγαπημένης μας και εκλεκτής Αριστούλας Καραγέωργου, αισθανθήκαμε βαθύτατη θλίψη και εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμότατα συλλυπητήριά μας.

Η μεταστάσα υπήρξε μία εκλεκτή προσωπικότητα και ένα διακεκριμένο μέλος της Αγρινιώτικης κοινωνίας με μεγάλη εθελοντική κοινωνική προσφορά.

Διακρινόταν για το ήθος και την ευαισθησία της για τον αδύναμο συνάνθρωπο. Υπήρξε μεγάλη ευεργέτιδα του Εργαστηρίου, δείχνοντας έτσι το γνήσιο ενδιαφέρον της για τους εκπαιδευομένους νέους μας βοηθώντας ηθικά και υλικά ως Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Συλλόγου Κυριών Αιτωλοακαρνανίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει. Αιωνία η μνήμη της”.

*Η φωτογραφία της εκλιπούσης προέρχεται από παλαιότερο video του agrinionet.gr

Μονάδα Εμφραγμάτων διαθέτει από σήμερα το Νοσοκομείο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ