ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΕργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Μνημόνιο συνεργασίας με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου (εικόνες)

Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Μνημόνιο συνεργασίας με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου (εικόνες)

Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Μνημόνιο συνεργασίας με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου (εικόνες)

Το Εργαστήριο “Παναγία Ελεούσα” (Μεσολόγγι – Αγρίνιο) σύναψε μνημόνιο συνεργασίας με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Σήμερα η διοικήτρια της νοσηλευτικής μονάδας Μαρία Φιλιπποπούλου και η οδοντίατρος Όλγα Αλεξάκη επισκέφθηκαν τη δομή.

H ανακοίνωση του Δ.Σ.

Την Έδρα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, η κα Ελένη Φιλιπποπούλου – Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου και η κα Όλγα Αλεξάκη – Οδοντίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που χρόνια τώρα έχει αναλάβει την οδοντιατρική φροντίδα των νέων μας με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσωπικό ενδιαφέρον.

 

Η κα Φιλιπποπούλου και η κα Αλεξάκη ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου μας, συνομίλησαν με τους νέους μας, οι οποίοι τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή και τόνισαν τον ενθουσιασμό τους για την ποιότητα του έργου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας ανάμεσα στη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου κα Ελένη Φιλιπποπούλου και στην Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Διονυσία Σαμαντά, όπου συναπεφάσισαν τη σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου

 

 

Παναιτωλικός: Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βοηθά την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ