ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου

Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου

Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου

Τριήμερη έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρίνιου (πρώην Λαχαναγορά) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» (Μεσολόγγι – Αγρίνιο) αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τη διοργάνωση:

“Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλoακαρνανίας , Μεσολόγγι– Αγρίνιο, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε τριήμερη έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών του Φορέα, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρίνιου (πρώην Λαχαναγορά).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κ. Μαρία Σαλμά. Εκ μέρους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Διονυσία Σαμαντά.

 

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Προέδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μαρία Τσούτσου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Βασιλική Μαραγιάννη και εξαίρετοι πολίτες.

Ο Σύλλογος «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο bazaar με εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας : την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή της έκθεσης”.

Self test: Από σήμερα η δωρεάν διάθεσή τους σε όλο τον πληθυσμό

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr