ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΕργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο (εικόνες)

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο (εικόνες)

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο (εικόνες)

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης εκτελούνται στο δρόμο Ναύπακτος – Θέρμο παρά την υψηλή θερμοκρασία. Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε:

“Παρά τους 38 βαθμούς C βρεθήκαμε σήμερα στο εργοτάξιο ευρείας συντήρησης με ασφαλτόστρωση μεγάλων τμημάτων του δρόμου Ναυπάκτου – Θέρμου μέσω εργολαβίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εκφράζουμε ως δημοτική Αρχή Θέρμου τις ευχαριστίες μας προς το Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Αθανάσιο Μαυρομάτη για το θετικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας και το έργο που καλυτερεύει την διέλευση και ασφάλεια των οδηγών ειδικά αυτή την περίοδο του καλοκαιριού”.

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες) Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ναύπακτος - Θέρμο (εικόνες)

Ν. Φαρμάκης: «Παραμένουμε σε εγρήγορση, πολλά τα ερωτηματικά για τη συχνότητα πυρκαγιών στην Ηλεία»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ