ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΞεκινούν οι εργασίες στη Γέφυρα του Εύηνου (Videos)

Ξεκινούν οι εργασίες στη Γέφυρα του Εύηνου (Videos)

Ξεκινούν οι εργασίες στη Γέφυρα του Εύηνου (Videos)

Η αγωνία των κατοίκων για την έναρξη των εργασιών στη Γέφυρα του Εύηνου φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της καθώς από τις 25 Αυγούστου ξεκινούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr έχουν προχωρήσει όλες οι μελέτες ούτως ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν με τον στόχο να είναι αυτός που είπε ο υφυπουργός κ. Καραγιάννης δηλαδή αν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα έργα νωρίτερα και από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί.

Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν σίγουρα θα πρόκειται για ένα μεγάλο άθλο καθώς ο γραφειοκρατικός γίγαντας νικήθηκε μέσα σε μικρό διάστημα για τα Ελληνικά δεδομένα και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει ένα σπουδαίο έργο που θα δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα των κατοίκων αλλά όπως είπε και ο κ. Καραγιάννης θα ασφαλίσει την περιοχή με αντιπλημμυρικά έργα εκατομμυρίων ευρώ τα οποία δεν είχε δει ποτέ η συγκεκριμένη περιοχή με τα αποτελέσματα αυτών να είναι όλα όσα ζήσαμε τον περασμένο Δεκέμβρη.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των εργασιών τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο με την δημόσια δέσμευση του κ. Καραγιάννη, ο οποίος είχε συνομιλήσει με μέλη της συντονιστικής επιτροπής και δεσμεύτηκε δημόσια ότι η μόνιμη γέφυρα θα κατασκευαστεί μέσα σε δύο χρόνια, καθώς και τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα:

nafpaktianews.gr

Το άλυτο μυστήριο με πρώην εραστή της Ολίβια Νιούτον Τζον -Πήγε για ψάρεμα και εξαφανίστηκε, τι λένε οι φήμες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ