ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΈρχονται κι άλλοι

Έρχονται κι άλλοι

Δύο παίκτες απέκτησε ο Παναιτωλικός μέσα σε δύο μέρες, τον πολυσυζητημένο Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος απλά ανακοινώθηκε μιας και ήταν γνωστό πως θα υπογράψει και την έκπληξη Σίμο Ρουμπουλάκου (φωτο).

Οι επόμενες μέρες επιφυλάσσουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις για τους κυανοκίτρινους, αφού θέλουν να «γεμίσει» το ρόστερ ενόψει της προετοιμασίας τους.
Ο Ρουμπουλάκου υπέγραψε διετές συμβόλαιο και τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού. Τη σαιζόν 2013-14  πραγματοποίησε  8 συμμετοχές, έχει δε παίξει ακόμα σε Τρίγλια Ραφήνας και Καλαμάτα. Βρίσκεται στο 23 έτος της ηλικίας του,  αφού γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1991. Η επιλογή του Ρουμπουλάκου δημιούργησε ερωτηματικά κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η ανανέωση του Σιρίλ Καλί, με τον οποίο άνοιξε κύκλος συζητήσεων τον τελευταίο καιρό.  Κατά τα ανεπίσημα λεγόμενα ο 23χρονος δεν αποκτήθηκε για πρώτη επιλογή και η προοπτική του Καλί έχει να κάνει με το γεγονός ότι παίζει και αριστερά εκτός από το κέντρο της άμυνας. Εκτός κι αν δεν υπάρχει στην πραγματικότητα σκέψη μεταγραφής κι άλλου παίκτη – για βασικού – στο αριστερό άκρο της άμυνας, ή ο Γάλλος υπολογίζεται για άλλες θέσεις εκτός από το κέντρο της άμυνας.

Δεν «παραιτούνται»

Η σκέψη για ενίσχυση από το εξωτερικό και ειδικά με ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική δεν έχει ανασταλεί στους ιθύνοντες του Παναιτωλικού, αντίθετα από αυτή την αγορά περιμένουν να αποκτηθούν παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο σ’ αυτή τη φάση προχωρούν σε μεταγραφές για πρακτικούς και επικοινωνιακούς λόγους. Πρακτικούς διότι χρειάζεται ένα μίνιμουμ ρόστερ για την σωστή λειτουργία στις προπονήσεις και επικοινωνιακούς για τον κατευνασμό της κοινής γνώμης.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr