ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΈρχονται και οι πρώτες δημοσκοπήσεις και θα έχουμε δράματα…

Έρχονται και οι πρώτες δημοσκοπήσεις και θα έχουμε δράματα…

Έρχονται και οι πρώτες δημοσκοπήσεις και θα έχουμε δράματα…

Το εκπληκτικό μέσα στο γενικό χάος που επικρατεί στο κόμμα είναι πως ο Στέφανος Κασσελάκης σε δημόσιες τοποθετήσεις μιλάει ακόμη και για αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές! Από που αντλεί τώρα αυτή την αισιοδοξία κανείς δεν ξέρει.

Ίσως όταν βγουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματα είναι αυτά που κυκλοφορούν να το γυρίσει και πάλι στο…τσάμικο. Να ντυθεί Πολάκης και να αρχίσει να επιτίθεται στο Σύστημα (;) και στους δημοσιογράφους.

Γιατί τα νέα δεν είναι καλά. Όλη πιάτσα λέει ότι οι δημοσκοπήσεις που ήδη έχουν γίνει φέρνουν το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ “ίσα βάρκα-ίσα πανιά” κι αν αυτό το προσθέσεις στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, καταλαβαίνεις πως όπου να ‘ναι θα αξιώνει το ΠΑΣΟΚ τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο έμπειρος δημοσκόπος της Κουμουνδούρου, ο Κώστας Πουλάκης παρέδωσε μια έκθεση στον Κασσελάκη, όπου του επισημαίνει ότι η εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών κινείται πέριξ του 12,5%, περίπου στα ίδια με το ΠΑΣΟΚ, ενώ το ΚΚΕ καταγράφει αυξητική δυναμική, πέριξ του διψήφιου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να χάνει πάνω από 300.000 ψήφους συγκριτικά με τις πρόσφατες εθνικές εκλογές και δεν προσθέτει νέες.

Οπότε, κλάφτα Χαράλαμπε ! Να σημειωθεί, πάντως, πως ούτε το ΠΑΣΟΚ “τσιμπάει” σε ποσοστά, ούτε και το ΚΚΕ κάνει το άλμα της εξουσίας.

Με άλλα λόγια, η αντιπολίτευση αντί να δυναμώνει, εξασθενεί κι ο Κασσελάκης ήδη θεωρείται από τους συντρόφους του βασικός υπαίτιος!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η μεγάλη εξαπάτηση των εκλογών με τους Σπαρτιάτες ήταν άλλη…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ