ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΈρχεται η κακοκαιρία «Fobos» – Ισχυρά φαινόμενα στα Δυτικά

Έρχεται η κακοκαιρία «Fobos» – Ισχυρά φαινόμενα στα Δυτικά

Έρχεται η κακοκαιρία «Fobos» – Ισχυρά φαινόμενα στα Δυτικά

Χαλάει για τα καλά ο καιρός τις επόμενες ημέρες με την κακοκαιρία Fobos να επηρεάζει αισθητά αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά στο Twitter διαδοχικά βαρομετρικά που έρχονται από την Κεντρική Μεσόγειο κινείται Ανατολικά και Βορειοανατολικά με αποτέλεσμα να επηρεάζονται τα βορειοδυτικά Βαλκάνια και κάποια σημεία της χώρας μας με βροχές και καταιγίδες. Οπως αναφέρει η κακοκαιρία Fobos θα χτυπήσει το Μαυροβούνιο.

Τα φαινόμενα στα δυτικά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν κατά τόπους και κατά περιόδους να είναι ισχυρά.

Με τη σειρά του meteo αναφέρει ότι διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από την Ιταλία πρόκειται να κινηθούν προς τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, όπου σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, θα προκαλέσουν σημαντικά ύψη βροχής στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Από την Παρασκευή 18/11 έως τουλάχιστον και τη Δευτέρα 21/11, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη διέλευση διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών, με αποτέλεσμα την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων κατά διαστήματα, κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες της Κυριακής 20/11 θα είναι κατά τόπους έντονα στα δυτικά τμήματα, ενώ έως τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 21/11 θα επηρεάσουν μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Όπως αναφέρει το meteo η Δυτική Ελλάδα και κυρίως η Ήπειρος, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί ήδη σημαντικά ύψη βροχής και λαμβάνοντας υπ΄ όψη τα προγνωστικά δεδομένα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ευρύτερη περιοχή.

tempo24.gr

Κρήτη: Βίαζε την αδερφή των φίλων του από τα 5 της χρόνια – Τον κατήγγειλε η μητέρα της

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ