Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ανοιχτή συνάντηση στο Ρέντη»

Οι “ερυθρόλευκοι” εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστή τη διοργάνωση συνάντησης με όσους προσήχθησαν μετά τα επεισόδια στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, με στόχο την…

flag_10ceb4cf83ceb4cf83cf83ceb4

Οι “ερυθρόλευκοι” εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστή τη διοργάνωση συνάντησης με όσους προσήχθησαν μετά τα επεισόδια στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, με στόχο την αποκατάσταση των σωματικών και ηθικών βλαβών των φιλάθλων.

Ανταποκρινόμενος στις καταγγελίες που έχουν γίνει, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζήτησε επίσημα από τους φιλάθλους που προσήχθησαν μετά τα όσα συνέβησαν στο Ρέντη, να βρεθούν το απόγευμα της Τετάρτης (15/12) στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση των σωματικών και ηθικών βλαβών των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανταποκρινόμενος σε δεκάδες αιτήματα φιλάθλων και συμμεριζόμενος την δίκαιη αγανάκτηση των προσαχθέντων και των συγγενών τους, για την κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και την τεράστια ηθική, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία που αδικαιολόγητα υπέστησαν από τις πρωτοφανείς αστυνομικές πρακτικές, προσκαλεί σε ανοιχτή συνάντηση την Τετάρτη 13/12/2023, ώρα 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη». Η παρουσία των προσαχθέντων και των νομικών τους συμβούλων είναι σημαντική, διότι θα συζητηθεί ο συντονισμός των περαιτέρω νομικών ενεργειών για την αποκατάσταση των σωματικών και ηθικών βλαβών των φιλάθλων».//Γ.

Πηγή: ertsports.gr