ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΕρασιτεχνικά και… ενδιαφέροντα

Ερασιτεχνικά και… ενδιαφέροντα

Πριν το παιγνίδι του Ολυμπιακού Παναιτωλίου με τον Όμηρο Νεοχωρίου οι πρόεδροι των δύο ομάδων, ο Λουκάς Καλαμπόκης και ο Ηλίας Μαυράκης,  συνομιλούσαν πολύ ώρα μεταξύ τους (φωτο).  Στο εύλογο ερώτημα ποιο ποδοσφαιρικό θέμα τους απασχολούσε και το συζητούσαν δεν υπήρχε απάντηση. Το θέμα τους είχε να κάνει με τον αγροτικό τομέα στο οποίο δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και οι δύο, ο καθένας από άλλο πόστο.

 

Γύρισαν και σκόραραν

Δύο παίκτες της Α΄ Κατηγορίας που σκόραραν την 7η αγωνιστική, επέστρεφαν από τιμωρία. Ο Ζαχαράκης του Απόλλωνα Δοκιμίου μετά από απουσία τριών αγωνιστικών, και ο Καρβελάς του Θέρμιου Απόλλωνα μετά από μία αγωνιστική.

 

Και εκ των έσω

Πέρα απ’ τα παράπονα που δημοσίως ή όχι εκφράζουν ομάδες για τη διαιτησία και είναι πολλά για αρχή των πρωταθλημάτων, παράπονα και ερωτήματα υπάρχουν επίσης εντός  των διαιτητών. Αφορά την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, το «ασυμβίβαστο» που αλλού λαμβάνεται υπόψιν κι αλλού όχι, την παρολίγο άδικη παραπομπή βοηθού η οποία θα τον «συνόδευε» στην καριέρα του, τις πειθαρχικές και άλλα θέματα.

 

 Προς υπογραφές

Πολλά ακούγονται για μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων που έχουν βλέψεις στην Α΄Κατηγορία, την περίοδο του Ιανουαρίου. Κυρίως για την Φλόγα Παλαιομάνινας, που όπως πληροφορούμαστε από διαφορετικές πλευρές θα αποκτήσει τρεις ακόμα παίκτες από ανώτερες Κατηγορίες για την αριστερή πτέρυγα. Επίσης στον Όμηρο προπονείται από καιρό ο Βασίλης Μεταξούλης και πολλοί τον θεωρούν ήδη παίκτη του. Πάντως το Δελτίο του βρίσκεται στην Α.Ε.  Μεσολογγίου από πέρσι.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα δύο εναπομείναντα ματς της 2ης φάσης του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας. Την πρόκριση πήραν ο Αχελώος Αγγελοκάστρου και ο Ναυπακτιακός Αστέρας που θα βρεθολύν στην επόμενη φάση μαζί με Παναιτωλικό, Ατρόμητο Αντιρρίου, Όμηρο Νεοχωρίου, Δόξα Καινουρίου, ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ΠΑΟ Καλυβίων, Φλόγα Παλαιομάνινας, Αλικυρναϊκό  Αγίου Θωμά, Ακαδημία Ευηνοχωρίου, Ν. Θέρμιο Απόλλωνα.

 

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 1-0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ  5-1

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr