Ακόμη επτά συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Ένα περιστατικό καταγράφηκε στο Θέρμο

viasmos-768x384-1-1

Συνελήφθησαν, σε επτά περιπτώσεις, χθες και σήμερα (11.4.24) τα ξημερώματα, στην Θέρμο, στην Πάτρα, στο Αίγιο, στον Πύργο, στη Μανωλάδα και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, σε μια περίπτωση στην Αιτωλοακαρνανία:

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Θέρμο, ένας ημεδαπός άνδρας, (πατριός) διότι σύνοικος άνδρας, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σε τρεις περιπτώσεις στην Αχαΐα:

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στην οικία της.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Αίγιο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σε τρεις περιπτώσεις στην Ηλεία:

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Μανωλάδα, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσοχοΐδης: «Safe houses σε όλη την Ελλάδα και soft περιπολίες σε κάθε πλατεία» (vid)

Δέσμευση με εντολή του πρωθυπουργού είναι η ανασύνταξη της Αστυνομίας, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης