ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕΨΥΠΕΑ Αιτωλοακαρνανίας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού

ΕΨΥΠΕΑ Αιτωλοακαρνανίας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού

ΕΨΥΠΕΑ Αιτωλοακαρνανίας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού

 Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας-ΕΨΥΠΕΑ, με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Δαμασκηνού.

Στην τελετή ήταν παρόντες τα παιδιά με τις οικογένειες τους που δέχονται τις υπηρεσίες του Κέντρου Ημέρας, τα μέλη του Δ.Σ της ΕΨΥΠΕΑ και οι εργαζόμενοι της.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους παρευρισκομένους, στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό. Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες του Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ, καθώς και όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται και δίνουν καθημερινά την μάχη για την βελτίωση του παιδιού με δυσκολίες στην επικοινωνία. Επισήμανε τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αφοσίωση που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι της ΕΨΥΠΕΑ στο δύσκολο έργο που επιτελούν, γεγονός  που είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει και από προηγούμενη επίσκεψή του. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, προσκάλεσε τα μικρά παιδιά να συμμετάσχουν στη κοπή της πίτας. Το φλουρί κέρδισε η μικρή Άννα και αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή  από super market της πόλης μας.

Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ κ. Παναγιώτης Ζαβιτσανάκης. Ο κ. Ζαβιτσανάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική του παρουσία και ανέφερε ότι η αναγνώριση του έργου της ΕΨΥΠΕΑ από μέρους του, αποτελεί πηγή δύναμης για τη συνέχιση του έργου. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από όλα τα μέλη του Δ.Σ. και των εργαζομένων της ΕΨΥΠΕΑ, για την καλύτερη δυνατή παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας του κλινικού έργου. Στις άμεσες επιδιώξεις της ΕΨΥΠΕΑ, είναι η ένταξη του κτηρίου Μάνεση, όπου στεγάζεται ο φορέας , σε πρόγραμμα πλήρους ανακαίνισής του.

Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό για την τιμή που μας έκανε να ευλογήσει και να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα , τα παιδιά και τους γονείς του Κέντρου Ημέρας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους και εύχεται σε όλες και όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευλογία!

Συνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας με τον Νίκο Παπαθανάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ