ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕΠΣΝΑ Ξανά στα γήπεδα

ΕΠΣΝΑ Ξανά στα γήπεδα

Μετά τη διακοπή λόγω του Πάσχα κάποιες ομάδες του Νομού επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις,  που βρίσκονται ακόμα σε εκρεμμότητα.

Η ΑΕΜ και  ο Άρης Αιτωλικού στα πλαίσια της Γ΄Εθνικής στην οποία απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές. Και ο μεν Άρης θα παίξει στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας μόνο στοχο να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα, η δε ΑΕ Μεσολογγίου «ψάχνει» το ντεμαράζ που θα της εξασφαλίσειν την παραμονή. Αυτή την αγωνιστική, την Κυριακή, υποδέχεται τον Εθνικό Σαγέικων στο πιο εύκολο ματς από τα πέντε έως το τέλος.
Ο Όμηρος ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική περιμένοντας τον αντίπαλο που θα προκύψει από την Άρτα και ενώ είναι γνωστό πως από τη Φωκίδα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ιτέας, ενώ από την Πρέβεζα το Καναλάκι. Πάντςω η Αναγέννηση Άρτας φαίνεται να έσει μεταρταπεί το μεγάλο φαβορί έναντι του Σκουφά Κομποτίου, αφού όταν θα παίξουν ξανά στην τελική φάση των play offs, το ένα ματς που θα γίνει θα είναι στην έδρα της Αναγέννησης, η οποία θα στέφεται πρώταθλήτρια ακόμα και με ισοπαλία.
Μόνο η Β΄
Αιτωλοακαρνανίας
Σε αμιγώς τοπικό επίπεδο αγώνες σε εκρεμμότητα υπάρχουν μόνο στη Β΄ΕΠΣΝΑ. Τόσο για την άνοδο (;) όσο και για την παραμονή. Στα μπαράζ ανόδου μπαίνουν Ένωση Ευηνοχωρίου, Ν. Θέρμιος Απόλλων (φωτο) και Αμφίλοχος. Οι δύο πρώτοι αναμετρώνται το Σάββατο στο Αγγελόκαστρο και η ομάδα της Αμφιλοχίας ρεπό. Θα αγωνιστεί με τη σειρά της κόντρα σε εκείνη του Θέρμου την Τετάρτη 30 Απριλίου, ενώ την Κυριακή 4 Μαΐου με αντίπαλο το Ευνηνοχώρι. Το κακό για τις ομάδες αυτές είναι πως ίσως μπουν χωρίς αντίκρυσνα σ’ αυτή τη διαδικασία. Καθώς για να ανέβει στην Α΄ΕΠΣΝΑ όποιος από τους τρεις τερματίσει πρώτος, θα πρέπει και η ΑΕΜ να μείνει στη Γ΄Εθνική και ο Όμηρος να ανέλθει σ’ συτή τη Κατηγορία.
Παράλληλα ξεκινούν και τα play out  για την παραμονή. Έτσι το Σάββατον υποδέχονται στις έδρες τους η Ματαράγκα τη Μάστρου, η Σκουτερά το Ελαιόφυτο, και η Λεπενού το Θύρειο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr