ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΕΠΣΑ: Δέκα οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας – Δεν δήλωσαν συμμετοχή πέντε ομάδες στην B κατηγορία

ΕΠΣΑ: Δέκα οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας – Δεν δήλωσαν συμμετοχή πέντε ομάδες στην B κατηγορία

ΕΠΣΑ: Δέκα οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας – Δεν δήλωσαν συμμετοχή πέντε ομάδες στην B κατηγορία

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι 18 Αυγούστου, η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν, δεν δήλωσαν συμμετοχή πέντε από αυτές.

Συγκεκριμένα δεν δήλωσαν συμμετοχή οι ομάδες Πυραμίς Σαρδινίων, Κεραυνός Ποταμούλας και Θύελλα Παραβόλας, οι οποίες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Κατηγορία έως την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι.

Οι ομάδες ΑΕ Ευηνοχωρίου και Απόλλων Θέρμου, οι οποίες δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία και μπορούσαν να δηλώσουν στην Β’ αλλά δεν το έκαναν εμπρόθεσμα, δεν έχουν δικαίωμα πλέον συμμετοχής σε ανδρικό πρωτάθλημα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στην Β’ Κατηγορία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Αυγούστου, εφόσον το επιθυμούν, ο Κεραυνός Γαβαλούς και το Άρωμα Βαρετάδας.

Από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνεται ότι, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 18/8/2022, πήρε τις πιο κάτω αποφάσεις:

Μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών της Α’ κατηγορίας για την κάλυψη κενών θέσεων και επειδή κανένα σωματείο από τα δικαιούμενα συμμετοχής δεν δήλωσε ότι επιθυμεί να συμμετάσχει, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα διεξαχθεί με 10 ομάδες.

Αφού έλαβε υπόψη της ότι η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας 2022-2023, έληξε την  12η ώρα της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και στο οποίο πρωτάθλημα, δεν δήλωσαν συμμετοχή τα σωματεία ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ και ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, ανακοινώνει ότι τα σωματεία αυτά υποβιβάζονται και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας περιόδου 2022-2023 (άρθρο 7 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.), μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00.

Επίσης δεν δήλωσαν συμμετοχή τα προερχόμενα από την Α’ κατηγορία σωματεία ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957, τα οποία δεν έχουν δικαίωμα πλέον συμμετοχής σε ανδρικό πρωτάθλημα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Καλεί τα σωματεία ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ,  τα οποία κατέλαβαν την 4η και 5η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας, περιόδου 2021-2022, και αν επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00, για την πλήρωση των κενών θέσεων (άρθρο 4 παρ. 8 Κ.Α.Π.).

agriniara.gr 

Ένωση Αγρινίου: Επίσημος χορηγός του Παναιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ