ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕπώνυμη επιστολή στον Άρειο Πάγο: 5 πρόεδροι ΠΑΕ της Superleague 1 στοιχημάτισαν σε στημένα ματς των ομάδων τους

Επώνυμη επιστολή στον Άρειο Πάγο: 5 πρόεδροι ΠΑΕ της Superleague 1 στοιχημάτισαν σε στημένα ματς των ομάδων τους

Επώνυμη επιστολή στον Άρειο Πάγο: 5 πρόεδροι ΠΑΕ της Superleague 1 στοιχημάτισαν σε στημένα ματς των ομάδων τους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «dikisports», έχει αποσταλεί επώνυμη επιστολή ποδοσφαιρικού παράγοντα στον Άρειο Πάγο, που μιλάει για πέντε προέδρους ΠΑΕ της Superleague 1, οι οποίοι στοιχημάτισαν πέρυσι σε στημένους αγώνες των ομάδων τους.

Η ιστοσελίδα αποκάλυψε πως στον Άρειο Πάγο έφτασε μία επιστολή από ποδοσφαιρικό παράγοντα, ο οποίος αποκάλυψε πως υπήρχαν πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Superleague 1, που στοιχημάτισαν πέρυσι σε στημένους αγώνες των ομάδων τους.

Ακόμη, στην επιστολή αυτή αναφέρεται πως δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα περιοριζόμενοι στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, που είχε και ευρύ σκορ. Ο τρίτος πρόεδρος, που είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πόνταρε δύο φορές με επιτυχία στην ήττα της ομάδας του. Άλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Η επιστολή αυτή θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας ενώ θα υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα.

Το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό της Παρί Σεν Ζερμέν αξίας 300 εκατ. ευρώ (βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ