ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΗ επόμενη μέρα για την παράταξη του κ Τραπεζιώτη

Η επόμενη μέρα για την παράταξη του κ Τραπεζιώτη

Η επόμενη μέρα  για την παράταξη του κ Τραπεζιώτη

Ανατροπή Τώρα

Η επόμενη μέρα
για την παράταξη του κ Τραπεζιώτη

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της αυτοδιοικητηκής παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα Πολίτες σε Δράση» στην οποία έγινε ο σχεδιασμός των πολιτικών κινήσεών της για το μέλλον και η κατάθεση προτάσεων
Πραγματοποιήθηκε απόψε με επιτυχία η εκδήλωση της αυτοδιοικητικής παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα Πολίτες σε Δράση» της οποίας επικεφαλής είναι ο κ Δημήτρης Τραπεζιώτης. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο του Αγρινίου Alexander και στόχευε κυρίως στον απολογισμό των δράσεων και των παρεμβάσεων της παράταξης μέχρι και σήμερα καθώς επίσης και στο σχεδιασμό του μέλλοντος μέσω κατάθεσης προτάσεων. 

Γενικά, αποφασίστηκε η διεκδίκηση, από όποια κυβέρνηση και αν προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές, θεσμικού και πολιτικού πλαισίου που θα προστατεύει και θα ενδυναμώσει την τοπική αυτοδιοίκηση και μέσω του οποίου θα προωθείται η δημόσια λογοδότηση, η ενδοδημοτική αποκέντρωση και η διάσωση της αυτοδιοίκησης.

Ως προς τα της παρατάξεως αποφασίστηκε η υλοποίηση δράσεων, μέσω των έξι επιτροπών που έχει δημιουργήσει η παράταξη του κ Τραπεζιώτη. Συγκεκριμένα, μέσω των επιτροπών αυτών, θα διοργανωθεί εκδήλωση για την ανεργία, έκθεση για τα επαγγέλματα τα οποία χάθηκαν σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου, εκδήλωση για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και γιορτή γευσιγνωσίας σε συνεργασία με την σχολή μαγειρικής Le Monde. Επίσης προτάθηκε και εγκρίθηκε από τους παραβρισκόμενους η διεξαγωγή λαϊκών συνελεύσεων σε όλο το φάσμα του δήμου και της πόλης.

Περισσότερα θα παρουσιαστούν στην έντυπη έκδοση στο φύλλο της Τρίτης 20/01

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ