ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΗ ΕΠΟ έκανε λάθος με μια ομάδα και επαναλαμβάνει την κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας

Η ΕΠΟ έκανε λάθος με μια ομάδα και επαναλαμβάνει την κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας

Η ΕΠΟ έκανε λάθος με μια ομάδα και επαναλαμβάνει την κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας

Ένα λάθος της ΕΠΟ στην α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναγκάζει την Ομοσπονδία να επαναλάβει την κλήρωση.

Η ΕΠΟ εκ παραδρομής συμπεριέλαβε στην κλήρωση της α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που διενεργήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 19 Αυγούστου, μία ομάδα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για το λάθος και θα διενεργήσει νέα κλήρωση χωρίς το συγκεκριμένο σωματείο την ερχόμενη Τετάρτη (24/8), στις 11:00 στα γραφεία της.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α΄ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση

Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.

Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.

Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ