ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΕπιτυχημένη η πορεία των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αγρινίου

Επιτυχημένη η πορεία των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αγρινίου

Επιτυχημένη η πορεία των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αγρινίου

Απόλυτα επιτυχημένη διαγράφεται η πορεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αγρινίου σύμφωνα με τα στοιχεία των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Νέα Φάση» το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ενδεικτικά  ότι, μόνο κατά τα δυο τελευταία χρόνια, ολοκληρώθηκαν 13 επιμορφωτικά προγράμματα. Σε αυτά έκαναν αίτηση συμμετοχής συνολικά 259 ενδιαφερόμενοι και ολοκλήρωσαν επιτυχώς 134 εκπαιδευόμενοι.

Τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες συμπολίτες μας, εργαζομένους, άνεργους, φοιτητές, συνταξιούχους ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία κ.λπ.

Αγρίνιο: Δεν θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές η «Συμμαχία Πολιτών» του Γ. ΚαραμητσόπουλουΌπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμητσόπουλος : ” Για τον Δήμο  Αγρινίου, αποτελεί έναν απαραίτητο θεσμό στην κατεύθυνση της υλοποίησης μιας από τις βασικές προτεραιότητες του.

Δηλαδή να προσφέρει σε όλους τους δημότες τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας με καλύτερους όρους.

Έχουν συμβάλλει σημαντικά στην επιμόρφωση των ενηλίκων, στη βελτίωση των επαγγελματικών προσόντων και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, στη δραστηριοποίηση των ατόμων τρίτης ηλικίας, τη μείωση και την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων, για να αποκτήσουμε ενεργούς πολίτες που συμμετέχουν στα κοινωνικά δρώμενα.

Είναι αναγκαία η συνέχιση λειτουργίας των Κ.Δ.Β.Μ. Ευελπιστούμε το επόμενο διάστημα να υπάρξει η σχετική απόφαση ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην προκήρυξη νέων προγραμμάτων».

 

Η αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου στις 30 Σεπτεμβρίου – Τιμάται η 452η επέτειος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ