ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕπιτυχημένη παρουσία της Αιτωλοακαρνάνικης Επιχείρησης Messolongi Fields ΕΠΕ με την συνέργεια του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένη παρουσία της Αιτωλοακαρνάνικης Επιχείρησης Messolongi Fields ΕΠΕ με την συνέργεια του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένη παρουσία της Αιτωλοακαρνάνικης Επιχείρησης Messolongi Fields ΕΠΕ με την συνέργεια του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια επιχειρηματικής αποστολής-Tastes Of Greece που διοργανώθηκε από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ν. Κορέα

 Επιτυχημένη παρουσία της Αιτωλοακαρνάνικης Επιχείρησης Messolongi Field ΕΠΕ, με την συνέργεια του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια της επιχειρηματικής αποστολής Tastes Of Greece που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ν. Κορέα. Η Επιχειρηματική αποστολή ήταν αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ενίσχυσης των εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων και της προώθησης των ελληνικών προϊόντων στην Κορεατική αγορά.

Οι συναντήσεις έγιναν την Δευτέρα 18/11/2019 στο Korean Chamber of Commerce and Industry (το επιμελητήριο της Ν. Κορέας) στην Σεούλ και συμμετείχαν συνολικά επτά ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο των τροφίμων. Οι εταιρείες με ελαιόλαδο και ελιές σαν κύρια δραστηριότητα ήταν τρείς μεταξύ των οποίων και η εταιρεία μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Messolongi Fields ΕΠΕ, η οποία παρουσίασε όλη την γκάμα των προϊόντων της όπως Βιολογικό ελαιόλαδο, αρτύματα ελαιολάδου αλάτι Μεσολογγίου , ελιές κτλ.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 73 επιχειρηματικές συναντήσεις με Κορεατικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή τροφίμων και το ενδιαφέρον για ελληνικά προϊόντα ήταν έντονο.

Η Messolongi Fields ΕΠΕ είχε ένα πλήρες πρόγραμμα υλοποιώντας 13 επιχειρηματικά ραντεβού. Από την ποιότητα των επιχειρηματικών επαφών και από το έντονο ενδιαφέρων των Κορεάτικων εταιρειών υπάρχει έντονη αισιοδοξία ότι στο σύντομο μέλλον θα υπάρξει  ωρίμανση επιχειρηματικών συνεργασιών και πρόσβασης της Αιτωλοακαρνάνικης Επιχείρησης Messolongi Field στην αγορά της Κορέας για πρώτη φορά.

Μεσολόγγι: Χειροπέδες σε 32χρονο μετά από κλοπή κοσμημάτων από οικία στο Ευηνοχώρι (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr