ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΖωη & ΥγειαΜε επιτυχία η συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών στο Αγρίνιο (εικόνες)

Με επιτυχία η συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών στο Αγρίνιο (εικόνες)

Με επιτυχία η συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών στο Αγρίνιο (εικόνες)

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου από τις 16:00 έως 21:00 πραγματοποίησε την 4η κατά σειρά εκδήλωση για την συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας δωρητών μυελού των οστών, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Νοσοκομείο Αγρινίου και ιδιαίτερα την ιατρό του τμήματος κ. Μαρία Μαντζώλα και την επισκέπτρια υγείας κ. Αντωνία Φωτίου
γιατί χωρίς τον άψογο επαγγελματισμό τους και το αίσθημα εθελοντισμού που τις διακρίνει θα ήταν αδύνατον η συλλογή τόσου μεγάλου όγκου δειγμάτων.

Να σημειώσουμε ότι εκδήλωση σταμάτησε λόγο έλλειψης υλικών συλλογής δειγμάτων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου γιατί χωρίς την οικονομική του βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γεώργιο Αγραφιώτη και την γραμματέα κ. Κατερίνα Λάζαρη για την αδιάλειπτη παρουσία τους στον χώρο της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Κο Σερασκέρη Μιχαήλ για την υποστήριξη της εκδήλωσης σε έμψυχο δυναμικό και την προώθηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απευθύνετε στον άγνωστο συμπολίτη μας που έγινε δωρητής μυελού των οστών και απέδειξε ότι είναι ενημερωμένος και ευαισθητοποιημένος

Λείπει όμως το έναυσμα εκείνο που θα τον κάνει να αναδείξει την αλληλεγγύη του προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Για αυτό λοιπόν δίνουμε νέο ραντεβού το Δεκέμβριο στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Με επιτυχία η συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών στο Αγρίνιο (εικόνες)

Σαν σήμερα σκοτώθηκε από τρομοκρατικό χτύπημα ο Απ.Βέλλιος από τον Διπλάτανο Θέρμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ