ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΞηρόμερο: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου «Οι ματαιωμένοι αρραβώνες»

Ξηρόμερο: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου «Οι ματαιωμένοι αρραβώνες»

Ξηρόμερο: Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου «Οι ματαιωμένοι αρραβώνες»

Πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχής κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση χθες βράδυ για την παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου – ΟΙ ΜΑΤΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν η κα Βαλεντίνη Παύλου Θεατρολόγος, ο κ. Χρήστος Ραμμόπουλος,  Λυρικός Ηθοποιός και η συγγραφέας κα Θεοδώρα Παπανικολάου.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Γιάννα Ζούλα και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης.
Παρευρέθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αρχιμανδρίτης Δαϋίδ Μπαζούλας, ο πρ. Υπουργός Εργασίας Δημήτρης Στρατούλης, ο πρ. Πρόεδρος της πρ. Κοινότητας Αστακού και πρ. Λυκειάρχης Λάμπρος Πιτσούλιας, ο καθηγητής του Παν/μιου Αθηνών Παναγιώτης Κοντός, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κώστας Μπαμπούρης, η Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αρετή Γριτσίπη και η Αντιπρόεδρος Χρυσούλα Δράκα, ο Προεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών Γιώργος Βασίλας, τα μέλη του Δ.Σ Συλλόγου Γυναικών Αστακού και όπως προαναφέραμε πλήθος κόσμου.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν προϊόν συνεργασίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.

mytikaspress.blogspot.com

Φωτορεπορτάζ: κ. Χρήστος Μπόνης.

Ελληνοτουρκικά – Πόλεμος νεύρων με το Oruc Reis: Πλέει σε ελληνική υφαλοκρηπίδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr