ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΕπίτιμη Δημότης Μεσολογγίου η Ολυμπία Βικάτου

Επίτιμη Δημότης Μεσολογγίου η Ολυμπία Βικάτου

Επίτιμη Δημότης Μεσολογγίου η Ολυμπία Βικάτου

Ο Δήμος Μεσολογγίου διοργανώνει εκδήλωση απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της Ιεράς Πόλεως και ανακήρυξη ως επίτιμου δημότη της Δρ. Ολυμπίας Βικάτου

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου αναγνωρίζοντας  την προσφορά της Δρ. Ολυμπίας Βικάτου (Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος) στην ανάδειξη και προστασία των μνημείων και των αρχαιολογικών θησαυρών της περιοχής, με επιστέγασμα τη δημιουργία του Ξενοκρατείου Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι θα ανακηρύξει σε ειδική εκδήλωση την Δρ. Ολυμπία Βικάτου επίτιμη δημότη της Ι.Π. Μεσολογγίου και θα της απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο της Ιεράς Πόλεως, μετά από πρόταση του Δημάρχου Κώστα Λύρου και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Την εκδήλωση προλογίζει ο Δρ. Λάζαρος Κολώνας, Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής κληρονομιάς ενώ κατά το πέρας της απονομής θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Η……..ευφορία της Ελληνικής μουσικής».

Nestlé Ελλάς: Δέσμευση από το Μοναστηράκι Βόνιτσας για Βιώσιμο Κύκλο Νερού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ