ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία

Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία

Συγκεντρώθηκαν είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία

Αφιερωμένη στους πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία η τελευταία αιμοληψία του χρόνου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

 

Με επιτυχία έληξε χθες νωρίς το απόγευμα η εθελοντική αιμοδοσία, η τελευταία του χρόνου, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Το ισόγειο του Παπαστράτειου Μεγάρου γέμισε από το πρωί με εθελοντές αιμοδότες που προσφέροντας μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο τους δίνουν αίμα το οποίο μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Η χθεσινή αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη στους πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία, για τους οποίους η προσφορά αίματος ταυτίζεται με καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ στο κλίμα των ημερών συγκεντρώθηκαν τρόφιμα στο «κοινωνικό καλάθι» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας.

Σπυριδούλα Παπαγιάννη, Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

«Ευχόμαστε χρόνια πολλά κι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος και ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ήρθαν και προσέφεραν ένα πολύτιμο αγαθό που είναι το αίμα τους. Είναι ένα δώρο με πολύ αγάπη για τους πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία στους οποίους είναι αφιερωμένη η εθελοντική αιμοδοσία. Είναι η τελευταία αιμοληψία για το 2014 και πιστεύω ότι και το 2015 θα είναι δημιουργικό, όπως και οι προηγούμενες χρονιές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας έχουν βοηθήσει έως τώρα, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου που μας φιλοξενεί στον χώρο του Παπαστράτειου Μεγάρου, τον Δήμο Αγρινίου, που έχουμε αφιερώσει κι ένα καλάθι για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Μητρόπολη, το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου μαζί με το προσωπικό που είναι πάντα κοντά μας, και φυσικά και όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά».

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr