ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕπιθετικός με βιογραφικό

Επιθετικός με βιογραφικό

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Βραζιλιάνου  Αντρέ Άλβες Ντο Σάντος βρίσκεται ο Παναιτωλικός από το βράδυ της Τετάρτης και είναι ο παίκτης για τον οποίο έγραφε το ρεπορτάζ του χθεσινού φύλλου.

Ο γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου 1983 επιθετικός διαθέτει πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δημιουργεί και ερωτηματικά για την κατάσταση που βρίσκεται πλέον.
Σαφώς οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θα πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τα εχέγγυα του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε μόνο αυτοί γνωρίζουν εάν ο Αντρέ Άλβες προορίζεται για παίκτης στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα, ή αν αποτελεί μία λύση για να υπάρχει «βάθος» στο ρόστερ και παράλληλα «κυνηγούν» κάποια ακόμα καλύτερη περίπτωση επιθετικού. Πριν την υπογραφή ο Βραζιλιάνος έχει να περάσει από εξετάσεις, αν και μέχρι τώρα δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση που να «κόπηκε» ποδοσφαιριστής  σ΄αυτές, και  έχουν αποκτηθεί παίκτες που αποδείχθηκε πως αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Ο Άλβες είχε μία πολύ καλή τριετία (2009 – 12) στην Ουγγρική  Βιντεοτον με 55 γκολ σε 91 συμμετοχές, και νωρίτερα στην Κοποσβαρ με 26 γκολ σε 73 συμμετοχές. Η θητεία του στην Κυπριακή Ομόνοια ήταν επίσης πετυχημένη, αφού μένοντας ενάμησι χρόνο σημείωσε 20 τέρματα σε 41 συμμετοχές. Το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι η πιο αξιόπιστη εγγύηση για την αξία ενός ποδοσφαιριστή και το πιο «αρνητικό» για τον Άλβες είναι πως μετά την αποχώρησή του από κει, πέρσι το καλοκαίρι, κατέληξε στο Ντουμπάι όπου δεν είχε καλή παρουσία και από τον Ιανουάριο ουσιαστικά είναι παροπλισμένος.
Πάντως ενόψει και της επιδίωξης να διατεθούν κάρτες Διαρκείας θα επισπευθούν οι προσπάθειες να γίνουν άμεσα μεταγραφές, κάτι που πρόσφατα δήλωσε και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr