ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΕπίθεση με βιτριόλι: Τα στοιχεία που δείχνουν την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Τα στοιχεία που δείχνουν την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Τα στοιχεία που δείχνουν την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα

«Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, εγώ έχω καταδικαστεί περισσότερα» δηλώνει η Ιωάννα – Εψαχνε τρόπους να τη σκοτώσει ακόμα και μετά τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, το οποίο ακολουθούσε πιστά τα τελευταία χρόνια, είχε βάλει σε εφαρμογή η Έφη Κακαράντζουλα προκειμένου να κόψει το νήμα της ζωής της Ιωάννας. Αυτό τουλάχιστον θα υποστηρίξουν οι νομικοί εκπρόσωποι του θύματος από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας για τη δράση της κατηγορούμενης. Σύμφωνα με ευρήματα που βρέθηκαν στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης, πέντε χρόνια πριν την επίθεση με βιτριόλι είχε πληκτρολογήσει το email της Ιωάννας, ενώ στο κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να κρατά τον πομπό GPS Tracker που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της Ιωάννας και ακόμα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2019 στην είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, Απόστολο Λύτρα, η κατηγορούμενη φαίνεται πως σχεδίαζε νέα επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, όταν έμαθε πως το θύμα της δεν πέθανε μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Όταν η δράστις έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα κι αφού έμαθε ότι το θύμα της σώθηκε, προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για το πώς μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την Ιωάννα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια έψαχνε να να μάθει πώς να σκοτώσεις κάποιον με δηλητήριο χωρίς αυτό να μπορεί να ανιχνευθεί. Η Ιωάννα είναι μια πολύ δυνατή κοπέλα και θα παραστεί στο δικαστήριο στις 15 Σεπτεμβρίου» είπε στο protothema.gr ο Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε: «Από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι η δράστις είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα. Με αυτές τις δύο φωτογραφίες η Ιωάννα απαντά στο ερώτημα όλων για το αν ήθελε η δράστις να την σκοτώσει ή όχι. Είναι σκληρές εικόνες από τα πρώτα και επίπονα χειρουργεία της Ιωάννας και όπως φαίνεται, τώρα είναι πλήρως συνειδητοποιημένη με αυτό που της έχει συμβεί, ώστε είναι σε θέση να το μοιράζεται με τον κόσμο» καταλήγει ο Απόστολος Λύτρας.

Δηλώσεις της Ιωάννας

Το θύμα της φρικτής επίθεσης δηλώνει πάντως έτοιμο να αντιμετωπίσει τον θύτη. Η Ιωάννα μιλώντας στο Star είπε: «Είμαι πολύ επιβαρυμένη ψυχολογικά. Προετοιμαζόμενη ως προς τη δίκη, καθημερινά ανακύπτουν νέα στοιχεία από τη δικογραφία που με σοκάρουν ακόμα, κάθε φορά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Δεν έχω πειράξει στη ζωή μου κανέναν άνθρωπο. Ακόμα αποζητώ και εγώ μαζί με εσάς, τον λόγο της επίθεσης, τον οποίο περιμένω επιτέλους να ακούσω στο δικαστήριο. Ας πει επιτέλους η κατηγορούμενη την αλήθεια, ας πει ποιους καλύπτει. Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, εγώ έχω καταδικαστεί περισσότερα».

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης: Σύλληψη στην Αμφιλοχία για 500 κιλά κάνναβης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ