ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕπίθεση με βιτριόλι: Περούκα και τηλεκάρτα στο σπίτι της 35χρονης που καταθέτει ως βασική ύποπτη

Επίθεση με βιτριόλι: Περούκα και τηλεκάρτα στο σπίτι της 35χρονης που καταθέτει ως βασική ύποπτη

Επίθεση με βιτριόλι: Περούκα και τηλεκάρτα στο σπίτι της 35χρονης που καταθέτει ως βασική ύποπτη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Η 35χρονη που προσήχθη είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος. Μέσα στην ημέρα καταθέτει και δεύτερη γυναίκα.

Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα; Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11.06.2020) έγινε γνωστό ότι μια γυναίκα έχει προσαχθεί και δίνει κατάθεση για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην νεαρή γυναίκα στην Καλλιθέα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί θεωρούν τη γυναίκα που δίνει κατάθεση στην υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής ως τη βασική ύποπτη. Πρόκειται για 35χρονη γυναίκα, η οποία μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της έχουν βρεθεί μια τηλεκάρτα και μια περούκα.

Η 35χρονη που έχει προσαχθεί και καταθέτει για την υπόθεση είναι πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, που έχει εργασιακή σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την “έπιασαν” σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην υπόθεση “βιτριόλι”

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (10.06.2020), όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr, προέκυψε η πληροφορία πως οι αστυνομικές αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη μιας γυναίκας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα είναι από το περιβάλλον της Ιωάννας και σε αυτήν κατέληξαν οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr