ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕπίθεση με βιτριόλι στην Αμφιλοχιώτισσα: Μια ζωή καταστράφηκε σε δευτερόλεπτα – Η πρώτη έρευνα και οι εικόνες σοκ

Επίθεση με βιτριόλι στην Αμφιλοχιώτισσα: Μια ζωή καταστράφηκε σε δευτερόλεπτα – Η πρώτη έρευνα και οι εικόνες σοκ

Επίθεση με βιτριόλι στην Αμφιλοχιώτισσα: Μια ζωή καταστράφηκε σε δευτερόλεπτα – Η πρώτη έρευνα και οι εικόνες σοκ

Τι μπορεί να οδήγησε έναν άνθρωπο να καταστρέψει μια για πάντα την ζωή μια νεαρής γυναίκας; Τι “βλέπουν” οι Αρχές για την εφιαλτική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα που σόκαρε τη χώρα. Εικόνες ντοκουμέντα.

Στο στενό φιλικό περιβάλλον της 34χρονης γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην περιοχή της Καλλιθέας, επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άγνωστη γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης, γνώριζε όχι μόνο το κτήριο στο οποίο εργάζονταν το θύμα της επίθεσης, στην Καλλιθέα, αλλά ακόμα και την ώρα προσέλευσής της στην εργασία της.

Για το λόγο αυτό εκτιμάται από τους ερευνητές της Αστυνομίας, πως η άγνωστη δράστιδα είχε κρυφτεί σε κάποιο σημείο, κοντά στην είσοδο του κτηρίου όπου και στεγάζονται τα γραφεία που εργάζεται η 34χρονη και την περίμενε υπομονετικά.

Η στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης με το βιτριόλι

Όταν η 34χρονη μπήκε στην είσοδο του κτηρίου στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, ανυποψίαστη για την τραγική εξέλιξη που τις επεφύλασσε η μοίρα, δέχτηκε την επίθεση από μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που είχε καλύψει το πρόσωπό της με χειρουργική μάσκα.

Ήδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται βίντεο το οποίο όμως δείχνει μόνο την 34χρονη την ώρα που κατευθύνεται προς το κτήριο, χωρίς όμως να διαφαίνεται η είσοδος από την οποία βέβαια μπήκε και η δράστιδα.

Το newsit.gr σας έχει ήδη παρουσιάσει τις εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας από την επίθεση με το βιτριόλι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η 34χρονη, στις πρώτες κουβέντες που πρόλαβε να πει, τόσο στους θεράποντες ιατρούς, όσο και στους Αστυνομικούς που έσπευσαν στο Νοσοκομείο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τι έγινε: «… Είδα ξαφνικά μπροστά μου μια μαυροφορεμένη γυναίκα με χειρουργική μάσκα. Έριξε κάτι επάνω μου, στα ρούχα μου και το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε… Άρχισα να καίγομαι αφόρητα και να πονώ… δεν ξέρω πια μπορεί να είναι», τόνιζε για την επίθεση με το βιτριόλι.

Πίσω από την επίθεση… προσωπικές διαφορές;

Οι αστυνομικοί που ερευνούν αυτή την σοβαρή υπόθεση εκτιμούν πως, προσωπικές διαφορές είναι το κίνητρο της άγνωστης γυναίκας που ουσιαστικά κατέστρεψε το πρόσωπο αλλά και την ζωή της όμορφης 34χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου που μεταφέρθηκε.

Στο μεταξύ ήδη έχουν ξεκινήσει οι Αστυνομικοί να παίρνουν καταθέσεις, αρχικά από τους στενούς συγγενείς της 34χρονης, ώστε να διαπιστώσουν εάν και με ποιους είναι δυνατόν να είχε προσωπικές διαφορές, που μάλιστα στάθηκαν η αφορμή για την φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι στενοί συγγενείς της 34χρονης δεν γνωρίζουν το παραμικρό για διαφορές που είναι δυνατόν να είχε ο άνθρωπός τους με πρόσωπα που θα έκαναν μια τέτοια φρικτή πράξη.

Ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως ο κύκλος των καταθέσεων μόλις τώρα άνοιξε και οι αστυνομικοί, τουλάχιστον το πρώτο 24ωρο, δεν αναμένουν θεαματικά αποτελέσματα.

Στην συνέχεια η σκυτάλη των ερευνών θα περάσει στην λήψη καταθέσεων από άτομα που απαρτίζουν το στενό φιλικό περιβάλλον της 34χρονης. Το πώς θα κινηθεί η έρευνα για την επίθεση με το βιτριόλι, θα εξαρτηθεί φυσικά και από τις διαπιστώσεις που θα αποκομίσουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ από τις καταθέσεις που θα λάβουν από τον κύκλο των στενών συγγενών του θύματος…

newsit.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr