ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕπίθεση με βιτριόλι: Καταθέτουν σήμερα οι γιατροί της Ιωάννας – Τι θα γίνει με τον 40χρονο

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτουν σήμερα οι γιατροί της Ιωάννας – Τι θα γίνει με τον 40χρονο

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτουν σήμερα οι γιατροί της Ιωάννας – Τι θα γίνει με τον 40χρονο

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η τρίτη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στις 20 Μάϊου 2020, με δικαστές και ενόρκους να συνεχίζουν την εξέταση μαρτύρων στην υπόθεση.

Εκτός απροόπτου, σήμερα, είναι προγραμματισμένες οι καταθέσεις των γιατρών που περιέθαλψαν την Ιωάννα και έδωσαν τιτάνια «μάχη» για να αποτρέψουν τον κίνδυνο για τη ζωή της από την τεράστια ποσότητα του θειικού οξέος που εκτόξευσε πάνω της η 36χρονη κατηγορούμενη.

Ανάμεσα στους γιατρούς που έχουν κληθεί να καταθέσουν βρίσκεται και η Μαρία Καλοφώνου , Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η οποία στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή και αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που έδωσαν «μάχη» προκειμένου η 35χρονη γυναίκα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε.

Η κυρία Καλοφώνου από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει για τον αγώνα που θα χρειαστεί να δώσει η Ιωάννα προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα της και να επουλωθούν οι πληγές της.

Τι θα γίνει με τον 40χρονο
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η προσέλευση ή μη στο ακροατήριο του 40χρονου άνδρα ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη και φέρεται να αποτέλεσε το λόγο της εμμονής της με την Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 40χρόνος μετά την «εμπλοκή» του στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα, άλλαξε εντελώς τη ζωή του, καθώς, βρέθηκε στο «μάτι» του κυκλώνα άθελα του. Αυτό τον σόκαρε και τον πίεσε ψυχολογικά με αποτέλεσμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα να βρίσκεται εκτός Αθηνών, προσπαθώντας να κάνει μία νέα αρχή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το εάν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο παραμένει σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, όταν εκφωνήθηκε το όνομα του, δεν έδωσε το «παρών».

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ»
Σε κάθε περίπτωση, η Ιωάννα έχει πει στην κατάθεσή της ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και πως η μόνη επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν ένα αίτημα φιλίας μέσω facebook, που το έκανε αποδεκτό τον Νοέμβριο του 2018.

Στη συνέχεια τον διέγραψε, επειδή επικοινώνησε μαζί της η 36χρονη και της το ζήτησε, λέγοντας ότι σχετίζεται μαζί του.

Από την πλευρά, των νομικών παραστατών της Ιωάννας έχει αφεθεί ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν τη βίαιη προσαγωγή του εάν δεν παραστεί στο δικαστήριο.

Οι δύο νέοι μάρτυρες
Επιπλέον, η πλευρά της Ιωάννας, όπως έχει προαναγγείλει ο δικηγόρος Απ.Λύτρας, αναμένεται να θέσει και εγγράφως σήμερα στο δικαστήριο το αίτημα να κληθούν δύο νέοι μάρτυρες, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν υπήρξαν συνομιλίες της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι με έναν 36χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε ο Απ.Λύτρας «ο άνδρας αυτός μέσω δικηγόρου του κάπου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθεί αυτός και μία φίλη της κατηγορούμενης για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνέργειας».

Μέχρι τώρα στο δικαστήριο έχουν καταθέσει εκτός από την Ιωάννα ακόμα οκτώ μάρτυρες από τους συνολικά 34 του κατηγορητηρίου. Επιπλέον οι δικηγόροι της Ιωάννας έχουν ζητήσει να κληθούν ακόμα πέντε πρόσωπα, ενώ στις επόμενες συνεδριάσεις οι συνήγοροι της κατηγορούμενης θα παραδώσουν το δικό τους κατάλογο με μάρτυρες υπεράσπισης.

Πηγή: newsit.gr

Γι αυτό έπεσαν Facebook, Instagram και Whatsapp – Η πρώτη αιτιολόγηση από την εταιρεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr