ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕπίθεση με βιτριόλι: Επτά άτομα «κλειδιά» στην υπόθεση – 20 βίντεο έχει η ΕΛ.ΑΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Επτά άτομα «κλειδιά» στην υπόθεση – 20 βίντεο έχει η ΕΛ.ΑΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Επτά άτομα «κλειδιά» στην υπόθεση – 20 βίντεο έχει η ΕΛ.ΑΣ

Τι είπε ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Open – Η Αστυνομία έχει εστιάσει σε επτά άτομα – Τις επόμενες ώρες αναμένεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Αισιοδοξία από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ για την πορεία της έρευνας στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, καθώς -όπως μεταδόθηκε στο Open Tv, το πρωί της Πέμπτης- βρίσκεται κοντά στην εξιχνίασή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν εξεταστεί, μέχρι στιγμής, 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας όπως και φωτογραφικό υλικό. Ταυτόχρονα, μπορεί από την κατάθεση της 33χρονης να μην έχει προκύψει, μέχρι στιγμής, κάποιο πολύ σημαντικό στοιχείο -το οποίο να προδίδει την ταυτότητα της δράστιδος- αλλά η Αστυνομία έχει εστιάσει σε κάποιες καταθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ αρχικά οι Αρχές εστίασαν σε 10 καταθέσεις, από συγγενείς, γείτονες και από το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, ωστόσο επικεντρώνονται, πια, σε επτά, οι οποίες πιθανώς να αποδειχθούν «κλειδί»  για την υπόθεση. Επίσης, δεν αποκλείεται το σενάριο να υπάρχει ηθικός αυτουργός που να οδήγησε τη δράστιδα σε αυτή την επίθεση.

Το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ώρες θα γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως στην τόσο σκοτεινή υπόθεση, ενώ οι αστυνομικοί αναμένουν την έγκριση των γιατρών του θύματος για να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση.

Αμέσως μετά, στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ωρα Ελλάδος 07:00» μίλησε ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος διερωτήθη, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας μάρτυρας σε αυτό το τραγικό συμβάν που να έχει δώσει μια σημαντική πληροφορία, σε ένα τόσο πολυσύχναστο σημείο. «Εχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι αν ήταν κάτι απλό, θα είχε δοθεί μια απάντηση, θα είχε εξιχνιαστεί η υπόθεση».

Ο ίδιος τόνισε πως δεν γνωρίζει να υπάρχει αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε τη δράστιδα, σημειώνοντας πως αυτό είναι κάτι που έχε γραφτεί στον Τύπο, χωρίς να υπάρχει επίσημη πληροφόρηση.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr