ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΕπίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα

«Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα». Με αυτή τη φράση η 35χρονη, σήμερα, Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, εξήγησε την ανάγκη της να είναι παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου αρχίζει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της δίκης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, έφτασε στα δικαστήρια. Φορούσε ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της. Περπάτησε, από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία, πολύ αργά και με τη βοήθεια των δικηγόρων της.

Η εικόνα της νεαρής γυναίκας που έπεσε θύμα της 37χρονης που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα ήταν συγκλονιστική. Υποβασταζόταν από τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα, φαινόταν πως δεν μπορούσε να περπατήσει εύκολα. Όμως παρά τις “συμβουλές” να μην βρεθεί στη δίκη, εκείνη, με μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε να αντιμετωπίσει εκτός από τους φόβους της και τη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Γι’ αυτό και όσοι ήταν παρόντες σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή δεν θα μπορούσαν παρά να της φωνάξουν “μπράβο Ιωάννα”.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Και μπορεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου να συγκλόνισε τους πάντες με την απόφασή της να είναι παρούσα στη δίκη, η γυναίκα που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο χωρίς ποτέ να εξηγήσει το γιατί, η 37χρονη Έφη, αποφάσισε να μην την “αντιμετωπίσει”. Να κάνει χρήση του δικαιώματος που της δίνει ο νόμος και να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η γυναίκα που ομολόγησε αλλά ποτέ δεν εξήγησε το κίνητρο πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο. Ήταν εκεί μόνο ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, πλησίασε την Ιωάννα και της μίλησε για κάποια λεπτά, εκφράζοντάς της την προσωπική του θλίψη για τα όσα περνάει. Ο κ. Κεχαγιόγλου ζήτησε, επίσης, από το θύμα να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Πηγή: newsit.gr

Γώγος: Φόβος για διασπορά στα σχολεία -Θα επανεκτιμηθούν μέτρα αν δούμε προβλήματα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ