ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕπίθεση με βιτριόλι: Χειροτερεύει μέρα με τη μέρα η ψυχολογία της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Χειροτερεύει μέρα με τη μέρα η ψυχολογία της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Χειροτερεύει μέρα με τη μέρα η ψυχολογία της Ιωάννας

Χειροτερεύει η ψυχολογική κατάσταση της 34χρονης Ιωάννας, σύμφωνα με το δικηγόρο της, ο οποίος μιλάει στο protothema.gr – Τι λένε οι κάτοικοι από το χωριό της Αιτολωακαρνανίας που κατάγεται η 35χρονη κατηγορούμενη

Ένα ανόητο όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, στοιχείο, το οποίο κρατούσε μέσα της για τουλάχιστον δυο χρόνια, κρύβεται πίσω από την επίθεση της 35χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 34χρονη Ιωάννα.

Το αίτημα φιλίας που έκανε διδικτυακά ο σύντροφός της το 2018 και η αποδοχή του από το θύμα ήταν μαζί με την εμμονή της οι λόγοι που την οδήγησαν, όπως όλα δείχνουν,  στο να καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο για να… τιμωρήσει την Ιωάννα. Για δυο χρόνια έβραζε μέσα της και ετοιμάζε τον τρόπο εκδίκησης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας κ. Απόστολο Λύτρα ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψε τα παραπάνω. Την ίδια ώρα ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θύμα, ενώ την ίδια ώρα συγχωριανοί της δράστιδας από χωριό Αιτολωακαρνανίας δηλώνουν σοκαρισμένοι στο protothema.gr.

«Η ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας κάθε μέρα που περνάει γίνεται ολοένα και χειρότερη και έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα επίπονα χειρουργεία. Μίλησα με την Ιωάννα και μου είπε ότι η 35χρονη είναι απλά γνωστή της, την είχε δει πέντε με έξι φορές περίπου σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και τίποτα παραπάνω. Η 35χρονη ήταν με κάποιο σύντροφο και θεώρησε ως απειλή για τη σχέση της το αίτημα φιλίας που έστειλε στο facebook ο σύντροφός της στην Ιωάννα, πριν δυο χρόνια περίπου. Η Ιωάννα μου είπε ότι δεν τον γνωρίζει αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον έχει δει ποτέ και είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη. Ναι μεν η Ιωάννα δέχτηκε το αίτημα φιλίας, αλλά όλα αυτά έγιναν πριν δύο χρόνια. Η Ιωάννα θυμόταν το περιστατικό ότι κάποια στιγμή μετά το αίτημα φιλίας που έκανε αποδεχτό από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συνέχεια δέχτηκε ένα μήνυμα από την 35χρονη που τη ρώταγε αν τον γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο και η Ιωάννα της είπε ότι δεν τον γνωρίζω απλά μου έστειλε ένα αίτημα φιλίας».

Ο κύριος Λύτρας επισήμανε επίσης ότι ο άνθρωπος αυτός, ο σύντροφος της 35χρονης, μίλησε στις αρχές και είπε ότι δεν γνώριζε την Ιωάννα και πρόσθεσε: «Η γυναίκα αυτή δεν έχει το ακαταλόγιστο. Όταν ένα τέτοιο άτομο έχει αυτή τη μεθοδικότητα και αυτή την οργάνωση καταλαβαίνει πολύ καλά τι κάνει».

Την ίδια ώρα σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού από το οποίο κατάγεται η 35χρονη και το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό καταγωγής του θύματος. Μιλώντας συγχωριανοί της δράστιδος στο protothema.gr είπαν ότι η πράξη αυτή είναι αδιανόητη και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να κάνει αυτό το έγκλημα. «Είναι πραγματικά αδιανόητο και δεν το χωράει το μυαλό μας και ούτε μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτη η γυναίκα θα μπροούσε να είναι εγκληματίας».

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr