ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕπίθεση με βιτριόλι: 35χρονη “Δεν ήταν αφορμή ο 40χρονος” – Τι δηλώνει ο Δικηγόρος του νεαρού Αιγιώτη

Επίθεση με βιτριόλι: 35χρονη “Δεν ήταν αφορμή ο 40χρονος” – Τι δηλώνει ο Δικηγόρος του νεαρού Αιγιώτη

Επίθεση με βιτριόλι: 35χρονη “Δεν ήταν αφορμή ο 40χρονος” – Τι δηλώνει ο Δικηγόρος του νεαρού Αιγιώτη

Άλλο είναι το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, με τον οποίο είχε σχέση η κατηγορούμενη, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι εμπλέκεται άλλο πρόσωπο.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν χθες, ότι η 35χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος, ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας είπε πως “αυτή είναι και η δική μας άποψη. Ότι ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος”.

Ο κ. Γκαβέρας επανέλαβε ότι αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι δεν ήταν “η σχέση με τον εντολέα μου” και εξέφρασε την εκτίμηση ότι καθώς θα περνάει ο καιρός θα βγουν στο φως της δημοσιότητας αυτά τα στοιχεία “και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη”.

Μίλησε επίσης για την δύσκολη καθημερινότητα του 40χρονου φίλου της κατηγορουμένης, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει πουθενά δημόσια.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες το Star, η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη φέρεται να ανοίχτηκε στην αξιωματικό της αστυνομίας, έχοντας συνομιλία μαζί της για διάστημα μίας ώρας.

Σε αυτή τη συνομιλία, φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δεν θα ήμουν τόσο ανόητη για να καταστρέψω τη ζωή μου και τη ζωή της για έναν τέτοιο σκοπό” φέρεται να είπε η 35χρονη.

tempo24.news

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr