ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕπίθεση στον Μ. Σαλμά για το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Επίθεση στον Μ. Σαλμά για το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Επίθεση στον Μ. Σαλμά για το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Από την ιστοσελίδα lykavitos.gr

Επίθεση στον Μ. Σαλμά
για το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Διαρκές σκάνδαλο χαρακτηρίζει το νέο νοσοκομείο

 

Επίθεση κατά του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάριου Σαλμά εξαπέλυσε η ιστοσελίδα lykavitos.gr, με αφορμή τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό του Αγρινίου σχετικά με το νέο νοσοκομείο της πόλης.

Η ιστοσελίδα κατηγορεί τον κ. Σαλμά πως επιχείρησε να οικειοποιηθεί τη λειτουργία του νέου νοσοκομείου, ενώ ταυτόχρονα επανέφερε στο προσκήνιο τακτικές πονηρών πολιτευτών, που ήταν πιστοί στο δόγμα «κατόπιν ενεργειών μου».

Στη συνέχεια μάλιστα ακολουθούν και ερωτήσεις της ιστοσελίδας προς τον πρώην υφυπουργό Υγείας, μεταξύ των οποίων, αν το Υπουργείο Υγείας προέβη στην οριστική παραλαβή του νέου νοσοκομείου από τη ΔΕΠΑΝΟΜ, με δεδομένο ότι εμφανίζεται ο ίδιος αρμόδιος για τη λειτουργία του.

Επίσης ερωτάται ο κ. Σαλμάς αν η άδεια της πολεοδομίας περιλαμβάνει τον τέταρτο όροφο και αν διερωτήθηκε γιατί ο όροφος αυτός είναι «γιαπί» και γιατί μεταφέρθηκαν στα υπόγεια νευραλγικά τμήματα του νοσοκομείου.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται ερώτηση και για το αν ο κ. Σαλμάς γνωρίζει αν η παραλαβή των μηχανημάτων τεχνητού νεφρού έχει διαφοροποιηθεί απ’ την αρχική κατακύρωση, όπως και αν στη συνέχεια παρελήφθησαν άλλα μηχανήματα, με μεγαλύτερη δαπάνη αναλώσιμων ειδών, ενώ χαρακτηρίζει το νέο νοσοκομείο Αγρινίου ως ένα διαρκές σκάνδαλο.

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr